Τα ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ διαθέτουν τεχνολογικό εξοπλισμό από τους πιο σύγχρονους σε παγκόσμιο επίπεδο, τόσο όσον αφορά τη βασική τους υποδομή όσο και τα υπόλοιπα συστήματα αυτοματισμού στη διακίνηση των προϊόντων και στον έλεγχο των ποιοτικών τους χαρακτηριστικών. Ακολουθούν τις και δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην του πελάτη.


Γιατί υπερτερούμε
Τα ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ είναι τα μοναδικά στην Ελλάδα που διαθέτουν απεριόριστες δυνατότητες στην εξυπηρέτηση κάθε είδους αναγκών της αγοράς.
Κάμινος γαλβανιστηρίου
Κατασκευασμένη κατόπιν ειδικής παραγγελίας σε αμερικάνικη εταιρεία που διαθέτει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία και φερεγγυότητα στην κατασκευή μονάδων γαλβανισμού στην τόσο απαιτητική αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, αλλά και ανά τον κόσμο.
Δεξαμενή λουτρού ψευδαργύρου
Έχει κατασκευαστεί από γερμανική εταιρεία, με εκατονταετή εμπειρία στο σχεδιασμό και στην παραγωγή αντίστοιχων δεξαμενών και επιτρέπει την κάλυψη όλων των απαιτήσεων σε διαστάσεις και σχήμα αντικειμένων.
Αυτοματοποίηση παραγωγικής διαδικασίας και διακίνησης
Αυξάνει εντυπωσιακά τη δυναμικότητα της μονάδας έτσι ώστε τα ΓΑΛΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ να μπορούν να ανταποκρίνονται και στις πλέον απαιτητικές παραγγελίες από άποψη όγκου, αλλά και χρόνου παράδοσης.